Рекламни офис консумативи и сувенири

Предметната реклама е особено ефективен начин за популяризиране бранда на всяка фирма. Тя е и силно работещо средство в изграждането и поддържането на дълготрайни бизнес отношения. Елестра може да ви предложи професионални услуги по подбор и брандиране на широка гама от офис артикули и сувенири, подходящи за направата на корпоративни подаръци, както и провеждане на масови рекламни кампании за привличане на нови клиенти.
Ефективни ли са рекламните офис консумативи и сувенири днес?

Рекламните офис консумативи заемат значителен пазарен дял в категорията предметна реклама за бизнеса. Наред със сувенирите, които могат да бъдат успешно брандирани и разпространени с рекламна цел, това са едни от най-популярните и едновременно с това ефективни средства за промоции.

Oсновната причина за това е тяхната функционалност. Химикалка, молив, визитник или каквото и да било приспособление в помощ на работата в офиса винаги ще бъдат от полза. Освен това, тези предмети ще продължат да рекламират слогана и логото ви дълго време.

Рекламните сувенири също обхващат богата гама от артикули, а когато са подбрани с вкус и са прецизно надписани, предизвикат у получателите си положителни емоции.

Офис консумативите и сувенирите, използвани за реклама на бизнеса, със сигурност са работещо средство за реклама и днес.

Защо да се доверите на Елестра в брандирането на офис консумативи и сувенири?

Ние ще ви консултираме при избора на рекламни предмети и ще ги брандираме с гарантирано качество – тефтери, ключодържатели, тениски, шапки, чадъри, всякакъв вид пишещи средства, спортни принадлежности, аксесоари за мобилни телефони или компютри.

За да се постигне желания ефект, предметите трябва да бъдат практични и оригинални.

Съвременните технологии позволяват да бъдат произведени лимитирани серии рекламни предмети – магнити за хладилник, картонени карнавални маски, рамки за снимки, тефтери, календари, подаръчни кутии и опаковки. Ние имаме дългогодишен опит в тези дейности и ще се справим повече от добре с поставената задача.

В огромното разнообразие от предложения на пазара ние можем да бъдем ваш доверен консултант в избора на най-подходящите промоционални артикули, както и гарант за качеството и ефективността на вашата бизнес реклама.
Търсене