Печат на рекламни материали

Важна част от рекламната дейност на всяка бизнес организация представлява сътрудничеството ѝ с надежден партньор за изработка на директна реклама – печатни рекламни материали и персонализирани хартиени консумативи. За да постигнат желаните резултати, печатните рекламни материали трябва да бъдат с впечатляваща визия, да са съобразени със спецификата на бранда и да бъдат изработени с високо качество.         

Елестра предлага богато разнообразие от печатни рекламни материали, произведени по индивидуален проект и отпечатани в тираж според вашите нужди и бюджет – листовки, дипляни, брошури, каталози, визитки, рекламни папки, тефтери, плакати, рекламни пирамидки, календари, ваучери, картички, покани, подложки за хранене и др.
Елестра е фирма, специализирана в създаване на графичен дизайн, предпечатната подготовка и отпечатване на рекламни печатни материали в широк продуктов асортимент. Всички проекти стартират след предварително одобрени от клиента критерии и изисквания за изпълнение.

Защо са нужни експертно мнение и висококачествен печат?

Печатните рекламни материали остават предпочитан продукт за масова реклама на бизнеси от всякакъв тип. Този метод се използва успешно, паралелно със съвременните маркетинг подходи. За да бъдат рекламните печатни материали ефективен рекламен инструмент, особено важно е получаването на експертно съдействие. То, от своя страна, ще доведе до високо качество, както по отношение на графичната и предпечатна подготовка, така и при последващия печат.

Бизнесът се нуждае от консултация с експерт в областта на печатната реклама, за да има гаранция, че ще рекламира по най-правилния начин дейността си. Печатната реклама е ефективна тогава, когато правилните послания – комбинацията между текстови и графични елементи – достигнат до своята аудитория.

Екипът от професионалисти в Елестра  ще ви окаже нужното съдействие на всеки етап от подготовката на вашите рекламни печатни материали. Изпълняваме проекти в малки и в големи тиражи, еднократни и такива в дългосрочен план. Можете да бъдете сигурни, че професионализмът и качеството на получения краен продукт са гарантирани.

Защо да се доверите на Елестра при нужда от печат на рекламни материали?

Елестра предлага богато разнообразие от печатни рекламни материали , произведени по индивидуален проект и според изискванията на клиента. При нас можете да поръчате брошури, каталози, дипляни, постери, плакати, листовки, флаери, рекламни папки, календари, покани, визитки, тефтери и всякакъв друг вид промоционални изделия.

Използваме модерни и ефектни довършителни технологии като селективно лакиране, ламиниране, преговане (релеф), топъл печат с фолио, лазерно изрязване и гравиране. Екипът ни съдейства при избора на подходяща технология и набор от консумативи, които да оптимизират визуалния ефект и производствената стойност на продуктите.

Търсене