Изработка на етикети и стикери

Елестра предлага дизайн, предпечат и печат на етикети и стикери на различни медии: етикетна хартия, самозалепваща хартия, бяло и прозрачно PVC. Можем да изработим вашите етикети със защитно покритие (лак, ламинат) и в неправилна форма, в тираж, съобразен с вашите нужди.
Също като кутиите и опаковките, етикетите и стикерите имат не по-малко важно значение за цялостното представяне на артикули от всякакъв тип. Често срещана практика е те да бъдат поръчани отделно, а впоследствие да се залепват към съответните картонени кутии или опаковки.

Защо етикетите и стикерите са толкова важни?

От обикновени информационни бележки, които производителите и търговците поставят върху определени продукти, до мощен рекламен инструмент, използван от широк кръг индустрии – така най-общо бихме могли да представим пътя, който извървяват етикетите до нас.
Освен задължителен елемент от представянето на всяка стока, който дава информация за нейното съдържание, производител и т.н., етикетите и стикерите имат и важна маркетингова функция.
Етикетът и негово визуално въздействие са едно от първите неща, които правят впечатление на купувача. Той продава също толкова успешно, колкото опаковката или кутията на артикула. В условията на свръхпредлагане, голяма част от потребителите запомнят визуалните елементи, които притежава етикетът, а внушението, което той им носи, често определя решението им за покупка.

Защо да се доверите на услугите на Елестра за изработка на етикети и стикери?

Елестра е специализирана в предоставяне на услуги за печат и реклама.
Предлагаме създаване на графичен дизайн, предпечатна подготовка и изработка на етикети и самозалепващи стикери по индивидуален проект, с размери и технически параметри, съобразени с конкретни изисквания.
Екип от опитни специалисти ще ви консултира относно избора на целесъобразни материали и защитни покрития, ще определи подходящите технологии за изработка, които ще гарантират високо качество и ще оптимизират производствените разходи.
Използваме съвременни технологии за отпечатване, довършителни и декориращи операции – ламиниране, щанцоване, лазерно изрязване по контур, селектирано лакиране.
Можете да направите поръчка за малки или големи тиражи, както и за изработка на етикети и стикери в разнообразни форми и размери. Ние се заемаме с реализацията на поръчката, като гарантираме качествено изпълнение в предварително уговорените срокове.

Елестра може да бъде вашият личен експерт в печатни реклами и опаковки!
Търсене