Печат на книги и списания

Елестра предлага на своите клиенти индивидуална ценова оферта за изпълнението на проекти, свързани с цялостната реализация на книги и списания – графичен дизайн, предпечатна подготовка и печат на издания в желания тираж. В зависимост от жанра и спецификите на текста, можем да ви консултираме относно оптималните технически параметри на книгите и списанията. Тъй като Елестра е официално регистрирано издателство, на вашето издание може да  бъде отреден ISBN.
Елестра предлага комплексен набор от услуги за отпечатване на книги и списания от всякакъв тип.

Предлагаме графичен дизайн, цялостно предпечатно оформление и висококачествен печат на книги и списания.

Използваме  техника, като в процеса на работата вземаме технологично съобразени решения, определени в зависимост от спецификата на изданията и тиражите.

Какво може да ви предложи Елестра в печата на книги и списания?

Разполагаме с екип от професионалисти със солиден опит в полиграфическата индустрия. Експертизата на екипа, който стои зад реализацията на вашия проект, гарантира успех в представянето и разпространението на готовия продукт.

В състояние сме да реализираме модерни идеи за отпечатване на списания и книги, както и да създадем креативен графичен дизайн и професионална предпечатна подготовка.

Съвременни принтери и професионални устройства за довършителни операции, висококачествени консумативи и пособия. Гарантираме качествена изработка и оптимални срокове за изпълнение. В Елестра не просто ще изпълним вашата поръчка, а и ще ви помогнем в търсенето на най-изгодното от гледна точка на цена и качество решение.

Ние можем да ви дадем безплатен професионален съвет за постигане на оптимални резултати. Цялостният процес при печат на книги и списания се контролира от нашите експерти – от дизайна до финалното отпечатване на вашия персонализиран продукт.

От какво зависят цените за печат на книги и списания?

Цената за печат на книга или списание  зависи от следните основни фактори:
  • Формат на изданието;
  • Тираж;
  • Цветност, вид картон и защитни покрития на корицата;
  • Обем на тялото;
  • Цветност и вид хартия на тялото;
  • Начин на книговезване.

След като се запознаем с тези и всички други изисквания от страна на клиента, ще изготвим индивидуална ценова оферта. Ние ще се съобразим с възможностите ви, ще  дадем експертно технологично мнение, ще гарантираме договорения срок за изработка, за да постигнем максимално удовлетворение в съвместната  ни работа.

Търсене