Изработка на кутии и опаковки

Индивидуалната кутия или опаковка имат определящо значение за това как даден продукт ще въздейства върху крайния потребител. Кутиите и опаковките са първият рекламен носител на продукта, затова тяхното качествено брандиране и изработка е от изключителна важност за всяка една компания.
Елестра предлага професионален конструктивен и графичен дизайн, предпечатна подготовка и изработка на опаковки от картон и велпапе по индивидуален проект. Нашите клиенти получават гаранция за технологично оптимизирани и здрави изделия, в съчетание с модерна визия, която представя отлично стила и качеството на продукта.
Картонените кутии и опаковки са навсякъде

Кутиите и опаковките присъстват във всяка сфера на живота. Най-често те се изработват с индивидуален дизайн и размери. Опаковъчните материали оказват особено влияние върху представянето на продукта.

Кутиите и опаковките присъстват не само в магазина, в складовете на предприятията или обществени институции, те са и у дома. Обикновено  помагат за съхранението на различни артикули, а тяхното влияние има комплексно значение.  

Имат дългосрочно рекламно въздействие

Рекламното въздействие на кутиите и опаковките далеч не е еднократно. Още повече, че тези, отличаващи се с луксозен дизайн и функционалност, могат да бъдат толкова атрактивни за потребителите, че да не бъдат изхвърлени, а да намерят и друго предназначение, различно от първоначалното.

Дизайнът и печатът са от значение

Наред с рекламната си роля, кутиите и опаковките носят информационна стойност и имат защитна функция. Опаковката на даден продукт дава първа информация на клиента, от нея до голяма степен зависи дали той ще направи, или не покупка.

Ключов момент при изработката на кутии и опаковки има тяхното визуално представяне и последваща изработка. Това е работа на екип от експерти, които се запознават отблизо с бранда и спрямо неговите цели и отличителни характеристики създават модерен дизайн. Особено важен е изборът на подходящи материали, защитни покрития и определяне на подходящи технологии за изработка, които ще гарантират високо качество и ще оптимизират производствените разходи.

Нашият дългогодишен опит в конструирането и изработката на кутии, бандероли и етикети гарантира на клиентите ни технологично оптимизирани като функционалност и здравина опаковки, с оптимизирани разходи за печат, независимо от количествата, в които трябва да бъдат произведени.
Търсене