Брандиране и външна реклама

Елестра е вашият рекламен консултант в организацията и реализацията на нестандартни решения за външната реклама за бизнеса.  Ние използваме широк набор от материали и техники, с които успешно бихме могли да отличим бранда ви пред този на конкуренцията. Елестра ви гарантира успешна реализация на външната реклама във всичките ѝ измерения.

Външната реклама добива все по-голяма популярност в условията на засилваща се конкуренция. Тя има важна роля за повишаване ефективността на търсенето и продажбите на даден продукт или услуга. Независимо от сферата на дейност и размер на вашия бизнес, външната реклама винаги е възможност, която заслужава внимание. За да бъде ефективна и да привлече вниманието на клиента, тя трябва да бъде реализирана по най-правилния начин

Към кого е насочена външната реклама?

Външната реклама има за цел да достигне до големи групи от потребители. Обикновено рекламни продукти се позиционират на публични места, в които се отчита засилен трафик на хора.

Външна реклама под различни форми (табели, интерактивни табла и други) виждаме на спирки на градския транспорт, срещаме я по оживени булеварди и т.н. Реклами на продукти и услуги по брандирани витрини на офиси и магазини, автомобили и обществен превоз се борят за вниманието на хиляди потенциални клиенти всеки ден.

Какви начини за реализиране на външна реклама може да ви предложи Елестра?

Имате нужда от външна реклама? Споделете ни своите идеи, а ние ще ги реализираме по най-добрия и професионален начин!

Заедно можем да повишим осведомеността за вашата марка, правейки я привлекателна за всеки бъдещ потребител. Елестра ви гарантира качествено изпълнение чрез различни инструменти и иновативни технологии.

В портфолиото ни от услуги за реализиране на външна реклама влизат брандиране на офиси, магазини, фирмени автомобили, рекламни дисплеи, билбордове и много други. Елестра работи за успеха на своите клиенти, използвайки съвременни технологии и материали, нестандартни и екстравагантни решения за външна реклама.

Екипът ни от професионалисти внимателно ще анализира персоналните ви нужди, за да ви предостави най-доброто решение. При нас можете да се възползвате от затворен цикъл на обслужване, включващ консултации, проектиране и дизайн, конструктивно решение, производство, монтаж и поддръжка на поставеното рекламно оборудване.

Scroll to Top Свържете се с нас