Разпространение на печатни рекламни материали

Директната печатна реклама е  доказал се ефективен метод  за популяризиране на стоки и услуги.

Важно е вашите уникални идеи и рекламни предложения, изразени на хартия, да бъдат и ефективно разпространени.

Съвместно с КРЪСТОСЛОВИЦИ ДИО предлагаме възможност рекламните ви листовки да достигнат до хиляди потребители. Тази услуга е особено подходяща, ако искате да промотирате конкретно търговско предложение, напр. актуално намаление в цената на конкретен продукт.

Как вашето рекламно послание да достигне до хиляди потенциални клиенти?

Знаете ли, че най-тиражираните печатни издания в България са хартиените кръстословици?

Постоянно потопени в онлайн пространството, вперени в компютър, таблет или телефон, все по-осезателно имаме нужда да избягаме от дигиталната среда. Необходимостта от досег с хартиени носители, особено в последните две години  не е намаляла. Напротив, все по-често и все повече хора търсят начини да „избягат“, макар и за кратко, от стреса и притеснението, с които са натоварени всеки ден. Решаването на хартиени кръстословици, игрословици и судоку е чудесен начин за приятен и полезен отдих. На плажа, в хижата, хотела или у дома, в кратката обедна почивка или дългите пътувания,  малката книжка със занимания за ума е шанс да избягаме от   атаки и изтощителната преса на  .

Елестра – вашият личен експерт в печатната реклама, в партньорство с КРЪСТОСЛОВИЦИ ДИО – издател и разпространител на най-тиражираните издания в България, предлагат чудесен вариант за решението на тази задача.

Изданията на КРЪСТОСЛОВИЦИ ДИО са с национално разпространение посредством веригите “Български пощи”, бензиностанции OMV,  SHELL, магазини Inmedio.

Кръстословици ДИО издават 39 различни заглавия месечно, от които 27 с пълноцветни корици, с общ тираж 124 000 броя.

Нашият опит показва, че разпространението на рекламни листовки, които са вложени в промоционални пакети , съдържащи  6 броя книжки с кръстословици, в съчетание с реклама на кориците на издания извън тези пакети, е много удачен вариант за рекламиране на различни стоки и услуги.

Оферта за разпространение на печатни рекламни материали

Всеки месец КРЪСТОСЛОВИЦИ ДИО предлагат на пазара промоционални пакети, които съдържат между 6 и 8 броя различни книжки с формат А4, които включват   кръстословици, судоко, сканди, цифрословици и игрословици.

Цената на тези пакети е с до 50 % по-ниска от обичайната цена на изданията.

Предлагаме да вложим в 5 000 промоционални пакета, които гарантирано ще достигнат в търговската мрежа,  5 000 ваши рекламни флаера. Освен да дадат информация и визуализация, по ваше усмотрение флаерите може да предлагат и търговска отстъпка за стоката или услугата, която предлагате.

Цената за влагането  и разпространението на 5 000 флаера е 620.00 лв. без ДДС.

Като БОНУС предлагаме безплатна реклама на ваш продукт или услуга на цяла задна корица на две издания, които не са включени в промо пакетите – книжка с кръстословици с формат А4 и книжка с кръстословици с формат А5.

Това означава, че рекламното ви послание ще достигне до още 10 000 читатели, закупили книжките с

кръстословици!

Като БОНУС предлагаме и изготвянето на предпечатна подготовка на флаерите и рекламните корици!

Посочените стойности не включват отпечатването на флаерите, за които ще получите преференциални цени.

Scroll to Top Свържете се с нас