Изработка на щендери и стелажи

Всеки бизнес търси начини да осигури отлична видимост на своя бранд. Освен чисто рекламната си функция, предлаганите от Елестра щендери и стелажи са чудесно решение за стилното позициониране на вашите продукти. Те са ефективен начин за привличане на търсеното внимание. Доверете се на нашия професионализъм – произведените от Елестра щендери и стелажи са с ефектна визия, гарантирано качество и устойчивост. 
Рекламните щендери и стелажи са важна част от търговското, а нерядко и офис оборудването на всеки съвременен бизнес, развиващ търговия. Доверете се на Елестра в създаването на конструктивния и графичен дизайн, както и в изработката на рекламни стелажи за вашия магазин, фирмен или търговски офис.

Какво представляват брандираните щендери и стелажи?

Подобно на другите рекламни продукти, рекламният щендер има представителна рекламна функция за бранда. Щендерите и стелажите обикновено се позиционират в търговски обекти, като на тях се излагат стоките на дадена марка. Ползват се на тематични изложения, за да промотират определен тип продукти, произвеждани от бизнеса.

Рекламните щендери и стелажи са продукти, които показват на потребителя изделието и марката, а ролята им в продажбите е значителна.

Съвременната технологична обезпеченост и разнообразието от материали за изработка на щендери и стелажи, наред с възможностите за брандирането им, са в състояние да представят марката и продуктите ви по особено стилен начин.

Защо да се доверите на Елестра в подготовката на рекламни щендери и стелажи?

Елестра има сериозен опит в производството на продуктови щендери и стелажи от картон, мукава  и велпапе

Когато са изработени по правилния начин, рекламните стелажи и щендери ще бъдат  отлично решение за професионално представяне на вашите продукти или тези на партньорите ви. Наред с другите рекламни методи, това е още един сигурен начин да привлечете потребителското внимание по ефективен начин.

Елестра е насреща, за да ви съдейства при избора на най-подходящите  рекламни материали за вашия бизнес, в т.ч. изработката и брандирането на щендери и стелажи от картон, мукава или велпапе. Професионализмът и качественото изпълнение в срок са гарантирани!
Търсене